Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jukka Heikkinen

Sidor: [1]
1
Tillkännagivanden / bhfs besök hos ghfs igår
« skrivet: 2013-04-21, 10:19:18 »
 ;D ;D ;DTACK ALLA NI FANTASTISKA deltagare från ghfs för ert engagemang,upplägg,bemötande.Ni vet väl att ni gav oss en enorm skjuts framåt igår.
Ni är definitivt den  förening vi vill samarbeta med i fortsättningen.Ni är proffs,låt alla få veta det inom hema. ni är självklart alltid välkomna till oss i Borås likaså.Vi kan redan erbjuda er svärd och buckler grunder,för den som vill besöka oss i Borås,eftersom ni ej kör det hos er längre.Snack om broderlighet,ridderlighet!!Mina elever var helt sålda."En lycklig bhfs-tränare och f.d.ghfs-medlem"var det här.

2
Tillkännagivanden / borås historiska fäktskola
« skrivet: 2013-02-15, 15:41:20 »
Nu kan jag tillkännage att vi brett ut oss hit...igen.
Borås bågskyttesällskap välkomnar oss,som medlemmar,vilket blir det billigaste alternativet
vad gäller lokalhyra.Detta innebär att vi har tillgång till bågskytte också,obegränsat,omklädningsrum med bastu,skåp för vår utrustning kan vi ha om vi vill.
Långsvärdsstudie/grundkursen får vi hålla på onsdagar mellan kl.18:30-20:30,Även svärd och buckler är mkt efterfrågat,får vi se längre fram."Det är robin hood jag vill ha..."

Sidor: [1]