Författare Ämne: Brottningen drar igång i nya lokalen  (läst 7225 gånger)

Utloggad Niklas Mårdby

  • GHFS tränare
  • Sr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 1013
  • Tränare brottningsgruppen, Revisor
    • Visa profil
Brottningen drar igång i nya lokalen
« skrivet: 2016-03-28, 19:42:21 »
Onsdag 6/4 nästa vecka kl 19.30-21.30 börjar brottargruppen igen i nya lokalen!  ;D

nya lokalen = http://www.ghfs.se/info/hitta-hit/

Efterlängtad, omtalad, uppskattad och åter äntligen på schemat varje vecka. Känner du dig för ur form för att brottas? Tänk om! Vi brottas för att komma i bättre form. Är du för dålig på brottning för att vara med? Tänk om! Vi börjar från början och alla tränar på sina villkor.

Så välkommen du som vill du lära dig kroppsmekanik bättre för att bli en bättre mer allsidig fighter. Välkommen du som vill du lära känna din egna kropp bättre. Välkommen du som vill komma i ännu bättre form. ALLA SKA BROTTAS!

Du har på dig helt vanliga träningskläder och skor på träningen. Ta med en stor vattenflaska. Gärna susp och tandskydd men det är inget måste till en början. Kom ihåg att klippa naglarna! Ni som vet med er att ni kommer vara med i gruppen hela terminen och som inte har brottarjackor får gärna lägga det på inköpslistan. Jessica Finleys modell finns numera hos SPES i massor av färger.

http://histfenc.com/productcart/jf-ringen-jacket

Har ni frågor posta här eller i Brottningsgruppens underforum här http://www.ghfs.se/forumet/index.php?board=33.0

Ses!  :D
//Niklas Mårdby
"And know that all grace and skill comes from wrestling and all fencing comes basically from the wrestling" - 86R, Codex Döbringer (MS 3227a)